2010-11-01 ? 14:26:18

Lite info om retri

Retri Pala
Som ni nog vet ni som lirar paladins så har Blizzard gjort så att divine storm kostar holy power sen har man även Templar's Verdic som  Kostar Holy power Templar's Verdic singel target dps  divine storm aoe:) jag tycker det dom gjort med retri paladins är helt värdelöst, man har ingen vidare dps på trash och på bossar har dom ingen chans att komma 1a på dmg metern.  singel target rotation  CS > TV > CS > HoW > Exo > J > HW > Cons och gör aldrig mer än 1 spell mellan en CS (crusader strike) för det är så kort cd på den så du kommer förlora dps på att göra det!så gör CS-En spell-CS osv:D casta bara  Exo när du har proccen så den blir instant och alltid ha 3 holy power innan du gör TV!

AoE rotation DS > CS > HoW > Exo > J > HW > Cons självklart ska du få 3stacks av holy power innan du gör DS (Divine Storm)

Zealotry (man får 3 Holy Power direkt av en CS)
då kommer din rotation under Zealotry blir CS >TV >CS>TV och i aoe tar du bort TV och drar DS

Kommentarer
Anonym

Retri palla är fan op. Som vanligt. Det är inte speciellt svårt att hålla bra dps.

2010-11-05 @ 22:04:35
Robin&tristan

haha jag hoppas verkligen du driver? jag vill se en retri paladin ta en warrior,mage,dk med samma gear i dmg.. lycka till:)

2010-11-06 @ 01:29:19
Filleboii

Jag har en retribution paladin som heter Mirthaz, en mage som heter Maxyz på silvermoon och Mirthaz tar ingenting... han har dock mindre itemlevel men när Maxyz hade lika så tog han jag ju 159k arcane blast spam i firelands heroic, var snäll och titta på inner sanctums videor på youtube :) Min största crit på mirthaz är 86 k med templars med samma itemlevel som Maxyz hade en gång i tiden -_- Så paladins måste få en buff som ska kunna fylla upp "gapsen" såsom man måste göra inqusion för ofta när man hade kunnat göra en TV (templar's verdict) istället. Inqusion borde hålla längre och templars verdict borde ta damage i holy eftersom hunters chimera shot tar nature istället för physical. Spells ignorerar ju all armor som tex dks har ju också likadant fast med dots. I blood borde det jerfas mycket, masteryn som absorberar det du blir jealad av deathstrike osv och deathstrikes damage är helt retarded hög.25k crit är inte okej på 4,3 k resilience som tank!

2012-01-09 @ 01:19:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: